Klantencases

Hier vind je enkele klantencases waarin je kunt zien welke opdrachten ik reeds heb vervuld. Deze variëren van simpele Adwords campagnes ten behoeve van de (online) vindbaarheid tot complete marketingstrategieën. Ben je benieuwd wat ik voor jou (of jouw bedrijf) kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Mediakanjers

Zoekmachine optimalisatie

Mediakanjers uit Haaksbergen is een reclamebureau die bedrijven ondersteunt met het ontwerp van realisatie van (online) reclamemiddelen. Een kleine club creatieve vakidioten die heel goed weten waar hun kracht ligt; namelijk met veel passie hoogwaardige websites, huisstijl en andere reclamemiddelen als visitekaartjes en banners realiseren tegen zeer competitieve prijzen.

Voor Mediakanjers is het als modern (online) reclamebureau belangrijk dat ze goed vindbaar zijn via Google. Met name de regionale vindbaarheid (regio Overijssel, Gelderland) is hierin erg belangrijk. Voor Mediakanjers ben ik al enige tijd bezig om de zogeheten organische vindbaarheid – ook wel SEO – te optimaliseren, en met succes. Op veel competitieve zoekwoorden staat Mediakanjers inmiddels bovenaan.

Araco International

Merkstrategie

Araco International is een zeer bekende naam in de relatiegeschenken branche. Het bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is één van de grootste importeurs van de Benelux. Bij Araco International zijn de mogelijkheden oneindig. Ben jij op zoek naar een specifiek product die volgens jou alleen op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan wordt gemaakt en verkocht, dan is de kans groot dat Araco International jou dit product kan aanbieden.

Araco International heeft haar enorme assortiment onderverdeeld in vier merken: Sophie Muval, Nilton’s, Brickstone en Seano. Om deze merken beter op zichzelf te laten staan, heb ik samen met Araco International een marketingstrategie ontwikkelt en uitgevoerd. Door afzonderlijke merken-websites op te zetten en deze vervolgens in te zetten als online verkoopkanalen hebben we hiermee een geheel nieuwe doelgroep en bron van inkomsten aangeboord.

Oké. Ik ben overtuigd. Waar kan ik tekenen?