Over mij

Proactief, ondernemend, sociaal en communicatief vaardig. Dat zijn enkele termen die mij het beste omschrijven.

 

Van jongs af aan ben ik al veel bezig met internet en websites bouwen: later ben ik me meer gaan verdiepen en ontwikkelen op het gebied van online marketing. Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij zowel kleine als grote bedrijven. Vervolgens ben ik in september 2016 voor mezelf begonnen.

 

Waar sta ik voor?

Maximaal resultaat met minimale investering. Met een heldere, nuchtere aanpak slim investeren. Dat is waar ik met LEEF! Marketing voor sta.

Bij mij geen grootse marketingplannen met contracten van 3, 6 of zelfs 12 maanden. In plaats daarvan een flexibel, op maat gemaakt pakket waarbij we gezamenlijk per maand de gedane inspanningen meten, analyseren, bespreken en bijsturen of uitbreiden.

Duurzaamheid

Een inmiddels welbekende term die de laatste jaren veelvuldig wordt gebruikt. Mijn werkwijze is transparant en door samen met jou op het gebied van online marketing klein te beginnen en vervolgens te bouwen aan iets moois en groots is de perfecte manier voor het opbouwen van een duurzame relatie.

Ik ben er in ieder geval klaar voor om samen jouw (online) doelstellingen te bereiken door de inzet van online marketing. Jij ook?

Neem contact op

Enkele feiten

9 Jaar ervaring

Al meer dan 9 jaar heb ik diverse rollen binnen online marketing vervuld: als in-house marketeer, spil tussen bedrijf en grote mediabedrijven, aan de bureau zijde, en tegenwoordig als freelancer.

Meer dan alleen online marketing

Naast het opzetten van online campagnes adviseer ik klanten op diverse gebieden als automatisering (ICT) en optimalisatie van (online) bedrijfsprocessen.

Om me nog wat beter te leren kennen...

Proactief, ondernemend, Twents nuchter, sportief (voetbal, crossfit), passie voor reizen (www.reistaal.nl), soms wat eigenwijs en te perfectionistisch

Klanten

Enkele klanten waarvoor ik werk

Ik help je graag jouw (online) marktpositie versterken